! ! ! De Privit, De Probat, De Placut, De Daruit

Duminica, 14 decembrie, de la ora 12 a pranzului  si pana la ora  7 a serii,  in Bucuresti, str. Paraschiva Gherghel 14, la Salon Inlight, Salonul Frumusetii Interioare, noi, gazdele - Clara si Luminita te asteptam cu drag la un bazar special. Un bazar cu cadouri pentru tine si pentru cei pe care-i indragesti. Cadouri cu suflet, cadouri cu povesti. Haine si accesorii , vintage si noi-noute, pe toate gusturile , de toate marimile si de toate culorile, parfumuri pentru personalitatea si pentru zodia ta, carti deosebite, agende pentru noul an,  decoratiuni hand-made si multe alte cadouri ochioase... la preturi calduroase :-) .

Va fi si cafea aburinda, ceai parfumat, muzica relaxanta, zambete rasarite pe chip din placerea de a cumpara ceva frumos pentru cineva drag, tombola , surprize si suete intre fete !

Veti gasi, in premiera, o mini -colectie de cadouri originale si unicat - Clara's Special Present(s) - cadouri care...se traiesc atunci cand se daruiesc :-).

Oricine ne va trece pragul  va primi (extragand dintr-un saculet norocos)cate  un voucher in valoare de 5, 10, 15 sau 20 lei (dupa norocul fiecaruia) , voucher  care poate fi folosit la achizitionarea de cadouri Clara's Special Present(s) in cadrul bazarului cat si cate un voucher de 50% discount pentru orice comanda de cadou personalizat , valabil in perioada 15 decembrie 2014 -15 februarie 2014.

Avem loc unde ne schimbam si oglinzi in care sa ne admiram tinutele  pe care le probam !  

Nu mai intindem vorba, va pupam si  va asteptam !

Intrarea este Libera ! 

...dar pentru a sti cati musafiri asteptam , cum ne organizam , cate cafele si ceaiuri preparam, cate bilete de tombola dam, va rugam frumos sa ne confirmati participarea la adresa de e-mail : claratoma@exprimari.ro sau la numarul de telefon 0747085371.